main logo
676

Aeroportul Chișinău, apreciat de jurnalul de aviație Anna Aero ®

Una dintre cele mai importante reviste din domeniul aviatic, Anna Aero a dedicat un articol succeselor obținute de Aeroportul International Chișinău în 2017.

Aeroportul Chișinău, apreciat de jurnalul de aviație Anna Aero ®

În articol sunt menționate schimbările pozitive, realizate de către Avia Invest, care au dus la creșterea fluxului de pasageri până la 2,7 milioane, ceea ce reprezintă 24% în comparație cu anul 2016.

Acest succes se datorează diversificării și îmbunătățirii semnificative a serviciilor prestate, dar și introducerii a noi destinații. Totodată, se preconizează înregistrarea unei creșteri a numărului de pasageri și în anul curent.

În 2017 au fost introduse curse noi spre Birmingham, Paris (Aeroportul Charles de Gaulle), Moscova (Vnukovo), Berlin (Schönefeld). În 2018 se preconizează efectuarea curselor spre Amsterdam, Stockholm (Arlanda), Hamburg și Munich. 

Totodată, pasagerii au beneficiat, anul trecut, de condiții mai bune în sălile de așteptare, datorită investițiilor semnificative ale companiei Avia Invest în renovarea aeroportului.

Dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirea calității serviciilor aeroportuare fac Aeroportul Internațional Chișinău mai atractiv atât pentru pasageri, cât și pentru companiile aeriene.

Amintim că, în perioada 22-24 aprilie, compania Avia Invest a reprezentat Aeroportul Internațional Chișinău la unul dintre cele mai mari forumuri din domeniul aviatic, Routes Europe 2018, din Bilbao, Spania. 

Participarea la acest eveniment a fost cu succes pentru principala poartă aeriană a Republicii Moldova, întrucât, în cadrul acestuia, au fost încheiate parteneriate pentru operarea, în 2019, a noi curse aeriene spre destinațiile solicitate de pasageri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării