main logo
976

A.S.I.C.S. vor premia sportivii care au luat medalii de aur și argint Ⓟ

Serghei Tarnovschi, medaliat cu aur la Campionatul Mondial din Halifax, Canada și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat, care au luat argintul la Campionatul Mondial Under 23 din Varese, Italia, vor fi premiați de Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) pentru performanțele obținute.

În Canada, canoistul Serghei Tarnovschi a devenit campion mondial la proba de 5000 de metri sprint. Iar perechea de dublu vâsle Ivan Corșunov și Alexandr Bulat au urcat pe a doua treaptă a podiumului de premiere. 

”Sunt realizări care confirmă că Republica Moldova are sportivi talentați și am decis să îi motivăm pentru rezultat. Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului îi va oferi lui Serghei Tarnovschi 30 000 de lei, iar pentru Ivan Corșunov și Alexandr Bulat – câte 7 000 de lei. Cecurile vor fi înmânate sportivilor după ce vor reveni de la competițiile la care participă acum sau de care se pregătesc”, a declarat directorul Asociației, Gheorghi Barbarov. 

Vor fi distinși cu premii financiare și antrenorii celor trei performeri. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării